duminică, 27 martie 2011

CALITATEA APEI

DOUA PRODUSE CARE IMBUNATATESC CALITATEA VIIETII DVS.



1. AQUEENA -SISTEM CASNIC DE PURIFICARE A APEI

SI

2. CLEANSIMAG DEDURIZATOR MAGNETIC DE APA

ZEPTER – un simbol al apei curate!

Datorită celui mai avansat, sigur şi modern sistem de purificare a apei – Aqueena – vom putea consuma apă curată, sănătoasă, aşa cum este ea creată de natura

Cum funcţionează Aqueena?Chiar de la începutul traseului prin Aqueena, agenţii contaminanţi dizolvaţi în apă întâlnesc o barieră compusă din trei prefiltre de capacitate înaltă. Particulele mai mari, cum ar fi sedimentele, murdăria şi rugina, cu un diametru de 0.02 mm sau mai mare, sunt reţinute de primul prefiltru pentru sedimente al aparatului Aqueena. Particulele mai mici, coloidale, invizibile cu ochiul liber, care au trecut de primul obstacol, sunt oprite de al doilea prefiltru pentru sedimente, care este de patru ori mai dens. Al treilea prefiltru de absorbţie, din carbon activ de cea mai înaltă calitate, îndepărtează clorul, micro-particulele uşoare, anumite impurităţi organice şi principalele defecte de gust.

În acest stadiu, această apă triplu filtrată este deja mai bună decât orice apă de la robinet, dar acesta este doar începutul.


Următorul stadiu al purificării apei în Aqueena constă într-o membrană osmotică semipermeabilă, care filtrează apa la nivel molecular. Atomii de apă curată trec prin milioanele de pori ai membranei, incredibil de mici si vizibili numai la microscopul electronic, care nu sunt mai mari de 0.0001 micrometri. Substanţele chimice, substanţele organice, toxinele, metalele grele, trihalometanii, impurităţile biologice şi alte sute de agenţi contaminanţi sunt prinşi ca într-o cursă, separaţi şi evacuaţi.

Osmoza reversibilă este la ora actuală cea mai avansată şi sigură tehnologie de purificare a apei disponibilă. Este folosită chiar şi pentru desalinizarea apei de mare.

Ca întotdeauna, ZEPTER a îmbunătăţit şi mai mult această tehnologie. Aparatul Aqueena este prevăzut cu o funcţie unică şi inovatoare, care constă în spălarea automată a membranei. Această nouă funcţie constă în spălarea impurităţilor de pe suprafaţa membranei, conferindu-i un ciclu mai lung de viaţă, şi garantează că apa purificată este la fel de pură ca şi primul strop, indiferent de concentraţia agenţilor contaminanţi din sursa de apă. Toate aceste procese se desfăşoară automat, fără intervenţia proprietarului.

După ce trece prin membrană, apa purificată curge încet printr-un filtru din cărbune activ, care înlătură substanţele gazoase volatile ce ar fi putut trece prin membrană.

Acum, apa noastră proaspătă are şi un gust surprinzător de proaspăt, curat şi neutru, gust care poate fi comparat numai cu cel al apei din râurile de munte de la mare atitudine.



Substanţe contaminante eliminate de Aqueena



Rata de purificare a Aqueena

Substanţă Contaminantă




Aluminiu:

98%

Cupru:

99%


Arsenic:

96%

Nichel:

99%


Nitraţi:

96%

Plumb:

98%


Bariu:

96%

Potasiu:

97%


Bromuri:

96%

Radium:

80%


Cloruri:

95%

Mercur:

98%


Crom:

95%

Seleniu:

98%


Clor:

>99%

Sulfaţi:

99%


Cianuri:

95%

Argint:

97%


Zinc:

99%

Stronţiu:

98%


Fluoruri:

96%

Calciu:

97%


Fosfaţi:

99%

Fier:

98%


Cadmiu:

98%

Bacterii:

99%


Silicon:

90%

Viruşi:

>99%


Trihalometani:

>99%

Criptosporidium:

>99%


Mangan:

99%

Giardia:

99%
Designul elegant şi modern al aparatului Aqueena este o componentă necesară oricărei bucătării moderne. Filtrul se poate instala uşor sub chiuveta de la bucătărie, devenind o sursă nesfârşită de fluid dătător de viaţă: apa curată.

Uneori, este uşor să uităm că folosim apa nu doar pentru băut, ci şi pentru limpezirea şi spălarea alimentelor, pentru pregătirea meselor gustoase şi a sucurilor, precum şi a hranei pentru bebeluşi. Pregătind cafea sau ceai cu apă curată, vom descoperi gustul îmbunătăţit, incredibil de aromat şi o savoare atât de intensă încât nici nu ne imaginam că este posibil. Nu vom mai avea probleme în a menţine vasele de gătit şi filtrul de cafea fără depuneri. Datorită apei purificate, acestea vor fi la fel de curate ca şi cum ar fi noi, chiar şi după mai mulţi ani de folosire zilnică.
Apa curată nu numai că îmbunătăţeşte calitatea hranei şi a băuturilor, ci ne ajută şi să ne îngrijim sănătatea şi ameliorează mult calitatea vieţii noastre zilnice.















Aqueena furnizează sănătate şi confort pentru întreaga familie

Apă curată, sănătoasă, întotdeauna la îndemână, acasă
Gustul şi aroma ceaiului şi cafelei sunt îmbunătăţite
Preparate şi băuturi mai gustoase
Alegerea unică pentru pregătirea hranei pentru sugari
Cuburi de gheaţă cu o formă perfectă, de claritatea cristalului
Cumpărături mai uşoare şi mai economice, fără sticlele de apă greoaie
Vase de gătit şi filtru de cafea întotdeauna perfect curate



Calitate neegalată

Exigenţele privind execuţia, proprietăţile materialelor şi componentele cu un design rezistent folosite pentru Aqueena sunt la cel mai ridicat nivel existent. Fiecare sistem care iese de pe linia de producţie face obiectul unor teste detaliate înainte de a îi fi aprobată livrarea către clienţi. Sistemul de purificare a apei Aqueena este produs într-o fabrică modernă din Elveţia, specializată în producerea sistemelor de purificare şi tratare ale apei din 1989. Datorită cunoştinţelor avansate de inginerie, Aqueena corespunde cu uşurinţă standardelor de calitate şi reglementărilor europene şi mondiale în privinţa purificatoarelor de apă menajeră. În plus, aparatul Aqueena este certificat de prestigiosul standard ANSI/NSF 58, emis de Asociaţia pentru Calitatea Apei în S.U.A.













Sistemul Aqueena este produs fără a face rabat de la calitate. Nu este vorba doar de calitatea excepţională apei livrate, ci şi de calitatea fiecărei componente a sistemului Aqueena. Calitatea neegalată a execuţiei, selectarea celor mai bune materiale existente, caracteristicile tehnice inovatoare şi complet automate, fiabilitatea, siguranţa şi designul scandinav unic, toate acestea contribuie la consolidarea poziţiei de lider mondial a GRUPULUI ZEPTER în domeniul purificatoarelor de apă pentru uz casnic.

Printre caracteristicile inovatoare ale aparatului Aqueena remarcăm sistemul automat de spălare a membranei, care prelungeşte durata de folosire a membranei şi, în acelaşi timp, îmbunătăţeşte calitatea apei purificate încă de la prima picătură. Aparatul de purificare a apei este echipat şi cu o lampă indicatoare, de forma unei picături, pentru a putea verifica cu uşurinţă funcţionalitatea corectă a sistemului. Se subînţelege că un produs de înaltă performanţă, cum este Aqueena, are încorporate de la început sisteme de siguranţă unice. Echipa de ingineri suedezi nu numai că a dezvoltat cel mai performant sistem electric de siguranţă (EN61558), dar a înregistrat şi o premieră mondială prin crearea sistemului de protecţie împotriva scurgerilor al purificatorului pentru uz casnic. Purificatorul de apă Aqueena înseamnă mai mult decât simplă apă pură – înseamnă confort, calitate îmbunătăţită a vieţii cotidiene, dar şi o achiziţie sigură şi fiabilă, pentru mulţi ani de acum înainte.

Aqueena – avantaje clare

Ingineria de o calitate excepţională vă oferă siguranţă
Sistem unic de protecţie împotriva scurgerilor
Sistem automat de spălare a membranei
Calitate neegalată a materialului
Certificat conform standardului ANSI/NSF 58
Proiectat pentru a trata chiar şi apele cu un grad ridicat de poluare
Calităţi estetice şi de design remarcabile
Produs în Suedia .
CLEANSYMAG® DEDURIZATOR MAGNETIC DE APĂ
Codul produsului: AQ-MAG-100

APA BUNĂ
CONFORT ÎN FIECARE PICĂTURĂ

Apa contaminată nu ne afectează doar sănătatea. În casele noastre, unde apa este folosită într-o mulţime de alte scopuri în afară de cel potabil, calitatea ei scăzută este o grijă şi o sursă de probleme în viaţa de zi cu zi.
Depunerea de calciu este probabil cea mai dificilă problemă - calciul se va depune oricum, mai ales când apa este încălzită.
Apa dură folosită zilnic favorizează formarea depunerilor de calciu.
Fiind un solvent universal, când trece prin pământ şi piatră, apa dizolvă mineralele - în special calciul şi magneziul. Aceste minerale dizolvate sunt principalii factori responsabili pentru duritatea apei.
Cu cât sunt mai multe minerale, cu atât apa este mai dură.

De unde provin depunerile de calciu?

În mediul natural, apa are capacitatea de a atrage şi, prin urmare, de a dizolva mineralele care formează pietrele. Instalaţiile şi dispozitivele au un potenţial electric mai mare decât apa care trece prin ele. Toate mineralele dizolvate în apă se depun în interiorul echipamentului. Rezultatul este depunerea calciului.






Depunerile de calciu se formează peste tot – pe fierbătoare, pereţii ibricelor, vase – şi lista poate continua, creând probleme şi costuri:


Depunerile de calciu de pe pereţii conductelor au tendinţa de a le înfunda, cauzând coroziunea acestora şi împiedicând distribuirea căldurii.
Depunerile sunt conductoare de căldură de 20 de ori mai rapide decât oţelul. Pierderea de energie rezultată a sistemelor de încâlzire centrală poate ajunge până la 60%, iar cheltuile de întreţinere cresc cu 30%.

Fiecare milimetru suplimentar de depuneri vă creşte costurile energiei cu 10%.

Depunerile de calciu reduc durata de viaţă a aparatelor casnice cu până la 25%.
O maşină de spălat vase ar putea funcţiona timp de 12 ani, dar din cauza depunerilor de calciu nu va funcţiona mai mult de 9 ani. Apa dură accelerează uzarea valvelor, a regulatorilor de temperatură, a etanşeizărilor, filtrelor etc. Indicatorii pot fi dereglaţi din cauza depunerilor.


De fiecare dată când faceţi duş, mineralele din apa dură nu se dizolvă, lăsând o peliculă neplăcută pe piele şi păr. Folosiţi mai mult săpun, dar tot nu sunteţi mulţumiţi de rezultate. Acelaşi lucru se întâmplă în cazul rufelor. Din cauza apei dure, hainele Dvs. se uzează de 15% ori mai repede.

VĂ PUTEŢI ÎNTR-ADEVĂR PERMITE ASTFEL DE PIERDERI DE TIMP ŞI BANI PE REPARAŢIA APARATELOR ELECTROCASNICE?

CUM ACŢIONEAZĂ CLEANSYMAG® DO
ASUPRA APEI?

În firul spiralat cleanSymag® montat direct pe ţeavă, se generează un câmp electromagnetic.
Câmpul are o frecvenţă acustică variabilă, de la 1 la 5 KHz.
Frecvenţele variate afectează diferite minerale, distrugând legăturile moleculare dintre aceste minerale şi apa cu care au fost combinate.

Cristalele de calciu şi alte minerale, care au căpătat forme ascuţite în apa rece, se micşorează şi devin mai rotunde, pierzând foarte mult din capacitatea de a se combina.

Ca rezultat al microfricţiunii dintre moleculele mineralelor şi depunerile de calciu, piatra este dizolvată şi eliminată.

Sărurile minerale nu se mai depun pe pereţii instalaţiilor şi aparatelor.

Sunt eliminate cu uşurinţă şi piatra nu se mai formează.
Câmpul magnetic micşorează tensiunea de suprafaţă a apei care, astfel, devine un solvent mai bun.


Cu ajutorul lui cleanSymag®, apa îşi păstrează aceeaşi duritate, dar nu îşi pierde din principalele ei proprietăţi organice şi chimice.

Câmpul generat îmbunătăţeşte solubilitatea oxigenului din apă şi îi stabilizează pH-ul. Datorită oxigenului dizolvat şi conţinutului scăzut de ioni de calciu din apă, cleanSymag® uşurează asimilarea apei de către organismul uman.

cleanSymag® îmbunătăţeşte aspectul rufelor spălate.

Fibrele devin mai moi şi mai puţin expuse la rupere. Culorile rămân strălucitoare pentru mai mult timp. Culorile rămân strălucitoare pentru mai mult timp.
Murdăria este îndepărtată mai repede şi mai uşor de pe faianţă, toalete şi chiuvete. Gata cu petele galbene.
Gata cu petele de pe sticlă şi vase ceramice.

CLEANSYMAG® VĂ ECONOMISEŞTE BANII CÂŞTIGAŢI DIN GREU


Previne înlocuirea prematură a instalaţiilor din casa Dvs.
Veţi plăti cu un sfert mai puţin pentru reparaţii şi înlocuirea echipamentului.

Facturi la energie electrică cu 40%* mai ieftine

Prelungeşte cu 30% durata de funcţionare a aparatelor electrocasnice

Protejează împotriva coroziunii
Cheltuiţi cu 30% mai puţin pe detergenţi!



Vă economiseşte din timpul preţios. Încălzeşte apa din boilere şi din instalaţia de încălzire centrală cu 30% mai repede.


* Valoarea finală depinde de caracteristicile fizio-termice ale apei, cum sunt:
Temperature, PH-ul apei, duritatea şi alţi factori.






Echipa de specialişti Zepter a creat acum cleanSymag®, un aparat care foloseşte câmpul electromagnetic pentru a îmbunătăţi calitatea apei din casele Dvs

Creat pentru o folosire neîntreruptă

Fabricat din materiale de cea mai bună calitate
Îl puteţi instala chiar Dvs.
Nu necesită service
Nu mai este nevoie să vă faceţi griji privind cheltuielile de exploatare adiţionale


CLEANSYMAG® ESTE SIGUR ŞI ECOLOGIC

S-au inventat mai multe metode pentru a reduce duritatea apei, însă ele sunt foarte scumpe şi nu au eficienţă maximă.

Zepter oferă soluţia de ultimă oră la problema apei dure din casele Dvs..
Încă o dată, pentru a vă îmbunătăţi şi proteja sănătatea şi a vă ridica standardul de viaţă.










Îndepărtează depunerile de calciu folosindu-se numai de legile naturii.

Va face ca instalaţiile, dispozitivele şi aparatele din casă să funcţioneze ca noi.

Este ecologic, nu necesită agenţi chimici.


Elimină toate problemele care rezultă din folosirea apei dure.
Vă protejează de pierderile cauzate de acumulările de depuneri.
Economiseşte bani. Costul aparatului va fi acoperit într-un an de la achiziţionarea lui.

(sursa de informatie preluate de pe http://www.zepter-homecare.com )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu