miercuri, 6 aprilie 2011

7 APRILIE ZIUA MONDIALA A SANATATII
               Organizaţia Mondială a Sănătăţii avertizează că, în timp ce agenţii infecţioşi devin din ce în ce mai rezistenţi la medicaţiile prezente, există prea puţine medicamente în curs de cercetare, care nu sunt scoase pe piaţă, deşi ar putea da randament şi ar putea combateviruşii existenţi.
             În acest context, Organizaţia Mondială a Sănătăţii dedică Ziua Mondială a Sănătăţii, celebrată în data de 7 aprilie 2011, creşterii gradului de conştientizare privind problema rezistenţeiantimicrobiene. Astfel, va fi lansată o campanile la nivel mondial pentru protejarea medicamentelorcare asigură sănătatea generaţiilor viitoare.
            Rezistenţa antimicrobiană, care va fi tema Zilei Mondiale a Sănătăţii 2011, precum şi răspândirea ei la nivel mondial, ameninţă eficacitatea medicamentelor utilizate astăzi pentru a-i trata pe pacienţi şi pune în pericol progresele importante făcute împotriva acestor infecţii ucigaşe.
            Pentru a sublinia acest lucru, campania de conştientizare publică a OMS va pune accentul pe HIV-SIDA, tuberculoză şiepidemia de malarie. Se va face un apel la guverne şi părţile interesate să pună în aplicare politicile şi practicile necesare pentru a preveni şi pentru a contracara apariţia tulpinilor rezistente şi pentru a îngriji corespunzător persoanele afectate grav de aceştimicrobi.

Sursa:


ZEPTER MEDICAL

Produsele şi serviciile Zepter Medical sunt destinate a îmbunătăţi calitatea vieţii
şi sănătatea întregii familii.
O descoperire revoluţionară în medicină:
Terapia cu Lumină BIOPTRON
Ajută la vindecarea rănilor
Calmează durerea şi îi reduce din intensitateMilioane de utilizatori satisfăcuţiArii largi de aplicabilitate, uşor de folosit
Tratament de scurtă durată şi nedureros
Nu se cunosc efecte secundare
Fabricat în Elveţia
Vă rugăm contactaţi distribuitorul local Zepter
pentru mai multe informaţii despre produs.


BENEFICII GENERALE


Terapia cu Lumină BIOPTRON poate fi folosită atât ca terapie complementară, împreună cu metode medicale convenţionale, sau ca monoterapie, dar numai în anumite cazuri.

BIOPTRON poate ajuta la:
accelerarea vindecării plăgilor
eliminarea durerii şi atenuarea intensităţii acesteia
afecţiuni dermatologice şi cutanate
pediatrie
Tulburări Afective Sezoniere (TAS)

Caracteristicile remarcabile ale Luminii BIOPTRON permit luminii nu numai să intre în piele, dar şi să întărească ţesuturile. Astfel, efectul pozitiv al Luminii BIOPTRON nu se limitează doar la tratarea pielii.
Lumina BIOPTRON are efecte biostimulatoare: când se aplică pe piele, stimulează structurile intracelulare şi biomoleculele sensibile la lumină. Aceasta iniţiază reacţii celulare în lanţ şi declanşează aşa-numitele răspunsuri secundare, care nu se limitează doar la suprafaţa de piele tratată, ci pot cuprinde întreg organismul. Observaţi referinţele nr. 1, 3 şi 5.
Lumina BIOPTRON stimulează şi modulează procesele reparatorii şi regenerative, dar şi sistemul imunitar al organismului. Observaţi referinţele nr. 2 şi 6.
Terapia cu Lumină BIOPTRON a fost acceptată ca o nouă formă de tratament profilactic şi o nouă formă de terapie şi recuperare pentru indicaţiile medicale menţionate.
Vă recomandăm să consultanţi un medic înainte de a folosi Terapia cu Lumină BIOPTRON, pentru a şti dacă acest tratament este recomandat sau dacă alte tratamente medicale sunt necesare

.VINDECAREA PLĂGILOR
Terapia cu Lumină BIOPTRON poate fi folosită ca terapie complementară pentru vindecarea următoarelor tipuri de plăgi:
plăgi după traumatisme (răni)
arsuri
plăgi post-chirurgicale
ulcere varicos
Vă recomandăm să consultanţi un medic înainte de a folosi Terapia cu Lumină BIOPTRON, pentru a şti dacă acest tratament este recomandat sau dacă alte tratamente medicale sunt necesare..

TRATAMENTUL DURERII

Terapia cu Lumină BIOPTRON poate fi folosită ca terapie complementară pentru tratarea următoarelor tipuri de dureri:

În reumatologie:
osteoartrită
artrită reumatoidă (cronică)
artroză


În fizioterapie
dureri lombare
dureri de umăr şi de gât
sindromul tunelului carpian
cicatrice


În medicina sportivă

afecţiuni ale ţesuturilor moi, tendoane şi ligamente:
spasme musculare
luxaţii, entorse, contuzii
rupturi de ligament şi musculare
tendinite
cotul tenismanului


Vă recomandăm să consultanţi un medic înainte de a folosi Terapia cu Lumină BIOPTRON, pentru a şti dacă acest tratament este recomandat sau dacă alte tratamente medicale sunt necesare.

BIOPTRON PENTRU INDICAŢII DERMATOLOGICE


AFECŢIUNILE CUTANATE


Terapia cu Lumină BIOPTRON poate fi folosită ca o terapie complementară în tratamentul mai multor afecţiuni cutanate, precum:
acnee
dermatită atopică (eczeme)
psoriazis
Herpes simplex şi zoster
infecţii bacteriene superficiale
leziuni ale mucoaseiAceste tipuri de afecţiuni cutanate sunt destul de frecvente, iar majoritatea experimentează una sau mai multe dintre acestea la un moment dat al vieţii. Deşi cele mai multe afecţiuni cutanate nu pun viaţa în pericol, pot fi foarte deranjante şi pot avea impact negativ asupra calităţii vieţii.
Terapia cu Lumină BIOPTRON poate ajuta la accelerarea vindecării pielii şi poate reduce disconfortul asociat cu diverse afecţiuni cutanate. Este un tratament nedureros şi simplu de folosit.
Vă recomandăm să consultanţi un medic înainte de a folosi Terapia cu Lumină BIOPTRON, pentru a şti dacă acest tratament este recomandat sau dacă alte tratamente medicale sunt necesare.

BIOPTRON PENTRU INDICAŢII PEDIATRICE


Terapia cu Lumină BIOPTRON poate fi folosită pentru copii ca terapie complementară în tratarea mai multor tipuri de afecţiuni, precum:
afecţiuni dermice pediatrice
boli respiratorii alergice şi infecţii ale tractului respirator superior
afecţiuni musculoscheletale şi neurologice


Afecţiunile cutanate sunt frecvente la copii; până la 15% dintre copii suferă de eczeme alergice, iar infecţiile cutanate (cauzate de virusuri şi bacterii) apar frecvent. Afecţiunile cutanate pot fi stresante pentru părinţi din cauza durerii la nivelul pielii, pruritului constant, pierderii somnului şi ruşinii provocate de aspectul leziunilor cutanate de pe faţă sau mâini.

Terapia cu Lumină BIOPTRON oferă un tratament delicat pentru copii, care poate ajuta la accelerarea vindecării pielii şi poate reduce disconfortul cauzat de afecţiunile cutanate.

Copiii mai mici sunt predispuşi afecţiunilor virale ale căilor respiratorii superioare (nasul şi gâtul), având episoade frecvente ale bolii într-un an, ceea ce poate duce la un grad ridicat de absenteism de la şcoală.

Terapia cu Lumină BIOPTRON poate ajuta în tratamentul acestor afecţiuni prin stimularea sistemului imunitar şi accelerarea vindecării. Terapia cu Lumină BIOPTRON a fost supusă dovezilor clinice şi a fost folosită pentru a accelera vindecarea plăgilor şi pentru diminuarea durerii şi a inflamaţiilor.

Terapia cu lumină BIOPTRON poate fi folosită pentru tratamentul nou-născuţilor cu afecţiuni dermice precum flebita, decubitul şi intertrigo-ul. Adesea, şi pentru afecţiuni iritante – iritaţia produsă de scutece – prin atenuarea durerii şi a inflamaţiei.

Vă recomandăm să consultanţi un medic înainte de a folosi Terapia cu Lumină BIOPTRON, pentru a şti dacă acest tratament este recomandat sau dacă alte tratamente medicale sunt necesare.


BIOPTRON PENTRU TAS -Tulburarea afectivă sezonieră
(“Depresia hibernală”)

Nopţile lungi şi zilele mohorâte ale iernii le pot cauza unor persoane stări proaste, depresive; această afecţiune se numeşte Tulburare Afectivă Sezonieră – TAS sau „depresie hibernală”. Se consideră că TAS este cauzată de un dezechilibru în producţia „hormonului somnului” – melatonina. Nivelurile crescute de lumină pot cauza o reducere a „hormonului somnului” şi, astfel, sunt reduse simptomele asociate.
Terapia cu lumină este un tratament standard al afecţiunilor afective sezoniere şi al simptomelor asociate:
sindromul oboselii cronice
motivaţia scăzută
nevoia crescută de somn
Terapia cu Lumină BIOPTRON oferă spectrul de lumină eficientă, fără radiaţii UV, cu un minim de 10.000 de lucşi, care este benefic în tratamentul TAS.


Vă recomandăm să consultanţi un medic înainte de a folosi Terapia cu Lumină BIOPTRON, pentru a şti dacă acest tratament este recomandat sau dacă alte tratamente medicale sunt necesare.

ŞTIINŢĂ ŞI CERCETARE

Anii de experienţă şi cercetare au dovedit efectele pozitive ale Terapiei cu Lumină BIOPTRON şi au dus la o gamă largă de aplicaţii în numeroase domenii ale medicinii.
Echipa ştiinţifică de la BIOPTRON AG lucrează în permanenţă cu experţi, cercetători şi medici din mai multe ţări pentru a examina caracteristicile şi eficacitatea terapeutică a Terapiei cu Lumină BIOPTRON.

CE ESTE LUMINA BIOPTRON?

Sistemul de Terapie cu Lumină BIOPTRON este un aparat medical de terapie cu lumină, patentat în întreaga lume, cu un dispozitiv optic specific de emitere a luminii care este similară cu partea spectrului electromagnetic produsă de soare, dar fără să conţină radiaţii UV.
Terapia cu Lumină BIOPTRON acţionează într-un mod natural prin susţinerea capacităţilor de regenerare şi echilibrare ale corpului şi de aceea ajută organismul să-şi activeze potenţialul propriu de vindecare. Odată intrată în ţesuturi, energia solară ajută procesul de biostimulare (ceea ce înseamnă că stimulează mai multe procese biologice din organism într-un mod pozitiv, îmbunătăţind astfel funcţiile corpului).
Uşor de folosit şi o terapie non-farmaceutică

Tehnologia BIOPTRON este foarte des folosită şi a fost acceptată în medicină ca un aparat medical uşor de folosit, eficient şi non-farmaceutic. În cei peste 15 ani de cercetări clinice în toată lumea, s-a demonstrat eficacitatea aparatului folosit împreună cu tratamentul clasic în plăgile acute şi cronice ca şi în plăgile post-operatorii.

Filosofia de vindecare a lui Hippocrate a început să influenţeze din nou domeniul medicinii: "primum non nocere" ("Mai întâi, nu faceţi rău") şi "Cinstiţi puterea de vindecare a naturii".


Sistemul de Terapie cu Lumină BIOPTRON este aprobat ca aparat medical, potrivit Directivei 93/42/EEC.

EFECTELE BIOSTIMULĂRII


Lumina BIOPTRON are efecte biostimulatoare: când se aplică pe piele, stimulează structurile intracelulare şi moleculele sensibile la lumină. Aceasta iniţiază reacţii celulare în lanţ şi declanşează aşa numitele răspunsuri secundare, care nu se limitează doar la suprafaţa de piele tratată, ci pot cuprinde întreg organismul.


STIMULEAZĂ ŞI MODULEAZĂ
Terapia cu Lumină BIOPTRON stimulează şi modulează procesele reparatorii şi regenerative ale organismului, ca şi pe cele ale sistemului imunitar.


ACŢIONEAZĂ ÎNTR-UN MOD NATURAL

Terapia cu Lumină BIOPTRON acţionează într-un mod natural prin stimularea capacităţii regenerative a corpului, ajutând astfel corpul să îşi activeze potenţialul propriu de vindecare.
Folosirea Luminii BIOPTRON, ca instrument terapeutic, a fost folosită într-o gamă largă de aplicaţii, de când a fost creată, cu peste 15 ani în urmă.

POLARIZAREA
Lumina BIOPTRON este o lumină polarizată: undele ei se propagă (oscilează) în planuri paralele. Lumina emisă de aparatele BIOPTRON atinge un grad de polarizare de 95%.

POLICROMIA

Lumina BIOPTRON este o lumină policromatică. Aceasta înseamnă că nu conţine o singură lungime de undă (ca lumina laser), ci un spectru larg care include lumina vizibilă şi o parte a luminii infraroşii. Lungimea de undă a Luminii BIOPTRON este cuprinsă între 480nm şi 3400nm.

Spectrul electromagnetic BIOPTRON nu conţine radiaţie UV!

INCOERENŢA

Spre deosebire de lumina laser, Lumina BIOPTRON este incoerentă sau "în-afara-fazei". Aceasta înseamnă că undele luminoase nu sunt sincronizate.

Accesoriu pentru BIOPTRON Pro 1


LUMINA ŞI CULORILE SUNT ESENŢIALE PENTRU CORPUL ŞI SUFLETUL NOSTRU


Color Terapia este o metodă de folosire a culorilor şi a luminii pentru a echilibra şi a îmbunătăţi principalii centri energetici ai corpului. Color Terapia funcţionează la nivel holistic, afectând mintea, corpul şi spiritul. Cunoscând efectele benefice ale culorilor asupra sănătăţii organismului, Color Terapia BIOPTRON Pro 1 a fost dezvoltată ca un complement ideal pentru sănătatea şi starea noastră generală.


Filtrele colorate de cea mai bună calitate ale aparatului BIOPTRON Pro 1 oferă intensitate puternică a culorii şi permit numai elementelor pozitive ale spectrului luminos să treacă prin ele.Sănătatea este dependentă nu numai de echilibrul nevoilor noastre fizice, ci şi de cele emoţionale, mentale şi spirituale. Principiul terapiei prin culoare a chakrelor are la bază presupunerea conform căreia culorile sunt asociate celor şapte chakre principale, care reprezintă centrii spirituali ai corpului nostru, localizaţi de-a lungul coloanei vertebrale. Aceste chakre sunt asemănătoare unor spirale energetice, fiecare având legătură cu o anumită zonă.


Chakra (cu pronunţia sha-kra) este termenul sanscrit pentru “roată”. Se presupune că chakrele stochează şi distribuie energia. Există şapte astfel de chakre şi fiecare dintre ele este asociată unui anumit organ sau sistem al organismului. Fiecare chakra are o culoare dominantă, care se poate dezechilibra. Dacă acest lucru se întâmplă, pot apărea tulburări şi efecte fizice. Prin aplicarea culorii potrivite, dezechilibrul poate fi remediat.


Mai jos există o descriere a fiecărei chakre, a culorii corespunzătoare şi a localizării în corp.

Culoare
Chakra
Violet
Chakra Coroanei
Indigo
Chakra Sprâncenei

Albastru
Chakra Gâtului

Verde
Chakra Inimii

Galben
Chakra Plexului Solar

Portocaliu
Chakra Sacrală

Roşu
Chakra de Bază


Avantajele Color Terapiei BIOPTRON, terapia confortului persoanelor care îşi îngrijesc sănătatea:
Sigur de folosit pentru adulţi, copii şi animale
O terapie naturală, non-invazivă şi uşor de folosit
Un instrument pentru a vă ajuta singuri, oferind un plus de putere şi încredere personală
Ameliorează afecţiunile emoţionale, mentale şi fizice
Filtre din sticlă unice, special concepute
Fabricat în Elveţiavezidetalii


Chakra bazei – roşu


Din punct de vedere psihologic, roşu reprezintă sănătatea, focul, căldura, sângele, pasiunea, voinţa, supravieţuirea, furia, temperamentul, pericolul şi distrugerea. Stimulează, excită şi acţionează ca iritant. Oferă sentimentul de putere.


vezidetalii


Chakra sacrală – portocaliu
Din punct de vedere psihologic, portocaliul combină energia fizică cu calităţile mentale. Reprezintă culoarea creativităţii. Se creează o senzaţie generală de confort şi veselie. Portocaliul simbolizează căldura şi prosperitatea. Are legătură cu respectul de sine.


vezidetalii


Chakra plexului solar – galben
Din punct de vedere psihologic, galbenul este recomandat în cazul stărilor deprimante sau melancolice. Este culoarea intelectului şi a percepţiei. În vremurile străvechi, galbenul reprezenta culoarea vieţii şi sugera bucurie, veselie şi bună dispoziţie. Galbenul are legătură cu respectul de sine. Este percepţia pe care o avem despre noi înşine. Este culoarea personalităţii şi a eului.

vezidetalii

Chakra inimii - verde

CULOAREA CENTRALĂ A SPECTRULUI

Verde este culoarea iubirii, a progresului, a tinereţii, a creşterii, a lipsei de experienţă, a fertilităţii, a speranţei, a echilibrului şi a unei noi vieţi.
Este, totodată, culoarea geloziei, invidiei şi superstiţiei. Este culoarea sentimentelor.


vezidetalii


Chakra gâtului – albastru
Din punct de vedere psihologic, albastrul calmează mai eficient decât verdele, în condiţii de stres emoţional. Albastru este culoarea meditaţiei şi a dezvoltării spirituale. Relaxează mintea. Albastru este culoarea adevărului, a devotamentului, a calmului şi sincerităţii. Este culoarea intuiţiei şi a unor calităţi mentale deosebite. Albastru este corelat cu exprimarea sinelui.


vezidetalii

Chakra sprâncenei – indigo
Din punct de vedere psihologic, indigo este o culoare potrivită pentru disciplină, structură, încredere şi eficienţă. Se consideră, de asemenea, că ajută la eliminarea dependenţelor. Indigo scoate la lumină temerile (verificaţi la ce se raportează acestea, cum sunt legate de afecţiune). Indigo încurajează şi inspiră responsabilitatea în privinţa propriei persoane.


vezidetalii


Chakra coroanei – violet
Din punct de vedere psihologic, violetul este conectat cu cunoaşterea de sine şi conştiinţa spirituală. A fost dintotdeauna o culoare a vindecării. Încurajează uniunea dintre eu şi spirit. Violetul este o culoare puternică, nu ar trebui folosită pentru copii.
Color Terapia BIOPTRON se foloseşte împreună cu aparatul BIOPTRON Pro 1. Împreună cu Color Terapia, acest aparat este destinat aplicaţiilor care respectă literatura generală despre Color Terapie pentru o stare generală bună.


Oxy Sterile Spray este apă pură îmbogăţită cu o cantitate mare de oxigen pur concentratpentru
Hidratare
Revigorare
Vitalizare
Echilibru
Calmare
Relaxare
Protecţie 

Oxy Sterile Spray:

Completează îngrijirea zilnică a pielii prin extra hidratare şi catifelare
Îmbunătăţeşte tratamentul de îngrijire a pielii
Ajută la fixarea machiajului
Ajută funcţiile pielii
Împrospătează pielea oferindu-i un aspect tineresc
Calmează pielea după bărbierit sau după expunerea la soare
Ajută pielea să lupte împotriva poluării din mediul înconjurător
Oxy Sterile Spray poate fi folosit în fiecare zi şi ori de câte ori doriţi să vă reîmprospătaţi pielea, în orice sezon şi pe orice vreme.Acasa

Pentru a completa îngrijirea zilnică a pielii
Pentru a vă desăvârşi machiajul
Pentru calmarea eficientă a pielii după ras
Pentru calmarea pielii după epilatLa birou

Pentru a reîmprospăta şi proteja pielea de căldura şi aerul condiţionat
Pentru a vă proteja tenul împotriva poluării din atmosferă
Pentru a vă oferi un aer proaspăt şi tineresc în momentele stresanteLa Hotel
completare a trusei Dvs. personale
Pentru o fixare mai bună a machiajuluiLa centrul de fitness
Pentru a curăţa rănile pe piele
Pentru împrospătare în timpul exerciţiilor
Pentru o hidratare mai bună a pielii


In masina
Pentru hidratarea imediată a pielii
Pentru a vă curăţa perfect şi reîmprospăta pielea în orice împrejurare
Pentru reîmprospătare după o călătorie obositoareIn avion
Ajută funcţiile naturale ale pielii în timpul călătoriei
Previne deshidratarea pielii
Asigură hidratarea rapidă şi adiţională a pielii, atunci când este nevoie
Pe plaja
Oferă hidratare adiţională şi prospeţime pielii agresate de soare
Are efect revigorant după expunerea la soare
Cum se foloseşte

Independent, Oxy Sterile Spray poate fi folosit de câte ori doriţi să vă împrospătaţi şi revitalizaţi pielea. Împreună cu alte produse cosmetice, poate fi folosit pentru a completa curăţarea tenului şi pentru întreţinerea zilnică a pielii. Pulverizarea fină a spray-ului permite, de asemenea, aplicarea machiajului de fixare.


Oxy Sterile Spray este potrivit nu numai pentru ten, ci şi pentru întregul corp. Nu trebuie decât să pulverizaţi un strat fin de Oxy Sterile Spray pe piele. Nu îl ştergeţi, ci lăsaţi-l să se usuce singur.

Oxy Sterile Spray este un produs de îngrijire a pielii unic şi natural creat pentru a asigura pielii noastre hidratare şivitalitate. Pielea noastră are nevoie de oxigen şi apă pentru a rămâne sănătoasă. În procesul îmbătrânirii, vitalitatea pielii noastre depinde permanent de asigurarea suficientă a apei şi oxigenului. Lipsa oxigenului poate duce la alterarea metabolismului pielii, astfel încât pielea nu mai respiră atât de bine şi, în final, provoacă îmbătrânirea prematură.

Color Terapia este o metodă de folosire a culorilor şi a luminii pentru a echilibra


şi a îmbunătăţi principalii centri energetici ai corpului. Color Terapia funcţionează la nivel holistic, afectând mintea, corpul şi spiritul. Cunoscând efectele benefice ale culorilor asupra sănătăţii organismului, Color Terapia BIOPTRON Pro 1 a fost dezvoltată ca un complement ideal pentru sănătatea şi starea noastră generală.


Filtrele colorate de cea mai bună calitate ale aparatului BIOPTRON Pro 1 oferă intensitate puternică a culorii şi permit numai elementelor pozitive ale spectrului luminos să treacă prin ele.

PENTRU MAI MULTE INFORMATII DATI CLICK PE MENIUL COLOR TERAPIE SAU CLICK AICI

COLOR TERAPIA BIOPTRON COMPACT III
Are la bază 2 principii ale cromoterapiei:
- conceptul de bioinformaţie pentru punctele de presiune
- stimularea chakrelo
oferind beneficiile:
• Luminii
• Ale filtrelor colorate cu conţinut de bioinformaţie
• A 3 produse cosmetice: Light Fluid, Balancing Gel, Crystal Cream
Folosirea culorilor spectrului Color Terapiei BIOPTRON are ca scop echilibrarea şi întărirea centrilor de energie ai corpului nostru şi, de asemenea, să stimuleze procesul de vindecare propriu corpului nostru.
BIOINFORMAŢIA
După ce sunt create manual cu măiestrie şi atenţie, filtrele din sticlă colorată ale BIOPTRON sunt îmbogăţite cu conţinut de bioinformaţie.

Folosind metode şi aparate biofizice, Institutul de Bioinformaţie din Zurich a dezvoltat matrice foarte bine structurate de informaţii regenerative.

Aceste matrice sunt obţinute din plante, pietre preţioase, metale, minerale, elemente reziduale, precum şi gaze inerte, substanţe care fermentează şi altele.

Reglate fin pentru a se potrivi sistemului energetic uman, aceste impulsuri cu rezonanţă specifică transformă filtrele colorate în elemente terapeutice foarte eficiente. Astfel, în mod ideal, ele sunt capabile să comunice cu organismul, eliberând potenţiale mari de regenerare spre a fi folosite fără niciun risc la adresa sănătăţii.

În plus, prin folosirea filtrelor cu bioinformaţie BIOPTRON, vă veţi simţi mult mai liberi, veţi avea o atitudine deschisă faţă de viaţă!

Color Terapia BIOPTRON Compact III, special creată pentru folosirea asupra punctelor de presiune, va fi completă cu aceste trei produse cosmetice cu conţinut de bioinformaţie, care vă pregătesc şi vă relaxează pielea pentru o receptare cât mai bună a luminii colorate şi pentru efecte mai îndelungate.


Light Fluid

Light Fluid susţine şi pregăteşte optim paşii de tratament astfel:
- favorizează efectul luminii şi al culorii asupra pielii;
- curăţă pielea biologic, folosind dezinfectanţi biodegradabili din plante (porumb, cocos, extract de palmier);
- calmează şi fortifică;
- relaxează pielea şi ţesuturile
- reglează funcţiile glandelor sudoripare.

Balancing Gel
Balancing Gel acţionează într-o manieră extrem de relaxantă, înviorătoare şi fortifiantă astfel:
- calmează fluxul energetic;
- elimină produsele de metabolism;
- întăreşte vasele sanguine;
- elimină crampele;
- revitalizează;
 stochează rezervele de energie din piele şi ţesuturi;
- creşte capacitatea imunitară.


Crystal Cream
Crystal Cream stimulează şi reîmprospătează pielea şi psihicul Dvs. astfel:
- hrăneşte şi regenerează celulele pielii;
- calmează stările tensionate;
- mobilizează puterile mentale;
- creşte capacitatea senzorială a epidermei.
Cele 12 Programe de tratament pentru o utilizare perfectă a Color Terapiei BIOPTRON Compact Color III sunt integrate în 5 platforme:
REZERVE DE ENERGIE
PUTERE DE REZISTENŢĂ
CONFORT INTERIOR
METABOLISM
ŢESUTURI CUTANATE ŞI ALE ORGANISMULUI
Platformele de tratamente trebuie urmate cu exactitate şi consecvenţă pentru a obţine cele mai bune rezultate.
STIMULAREA CHAKRELOR
CE CULOARE TREBUIE FOLOSITĂ?
CUNOAŞTEŢI-VĂ CELE 7 CHAKRE
Teoria chakrelor are la bază ipoteza că energia care ne ţine în viaţă are un circuit uniform în corpurile noastre. În şapte puncte ale corpului nostru, există o concentraţie de energie care se mişcă sub formă de spirală. Aceste puncte specifice sunt numite chakre. Chakra (care se pronunţă cha-kra) înseamnă „roată” în limba sanscrită.
Color Terapia lucrează cu cele şapte chakre principale, deşi avem şi chakre minore.
Aceste şapte chakre funcţionează precum baterii colorate ale noastre; atunci când sunt complet încărcate, ne aflăm în echilibru, suntem sănătoşi şi ne simţim bine. Dacă una dintre aceste „baterii” s-a golit, întregul nostru sistem suferă, iar boala se manifestă. Color Terapia menţine aceste „baterii chakra” încărcate.
Frecvenţele corespunzătoare fiecărei culori din spectru corespund frecvenţelor energetice ale fiecăreia dintre cele 7 chakre principale ale corpului şi frecvenţelor organelor, muşchilor şi oaselor din zona unei anumite chakre. De exemplu, portocaliul corespunde chakrei sacrale, dar şi ovarelor, testiculelor, rinichilor, pelvisului, splinei şi intestinelor. Chakrele sunt conectate şi cu glandele endocrine care produc hormoni.
Culoarea poate fi folosită pentru a activa întregul sistem sau anumite chakre. Se consideră că au un efect puternic asupra părţilor fizice, spirituale şi mentale ale oamenilor.

Aparatul pentru terapie cu lumină BIOPTRON Pro 1 este creat pentru aputea fi folosit acasă, în spitale şi centre terapeutice.

””’Aparatul este disponibil cu un suport funcţional pentru podea şi/sau cu un suport ergonomic pentru masă care permite folosirea cu uşurinţă ‘acasă şi în mediile profesionale. Reglarea cu uşurinţă a înălţimii şi înclinaţia capului, cât şi capacitatea acestuia de a se roti la 360°, permit ‘folosirea lui confortabilă în aproape orice poziţie.
””’Tratamentele pot fi uşor cronometrate, până la 30 de secunde, cu ajutorul unui panou de control electric. Un distanţier integrat asigură‘reglarea distanţei faţă de suprafaţa de piele care urmează a fi tratată. Suportul pentru masă este echipat şi cu o husă care să protejeze aparatul ‘de praf şi cu o pernuţă confortabilă (poate fi dezinfectată, schimbată şi este lavabilă).
””Diametrul filtrului BIOPTRON Pro 1 este de aproximativ 11 cm.DATE TEHNICE

Aproximarea diametrului filtrului
11 cm
Alimentarea la reţea
100-240 V~, 50/60 Hz
Consumul de energie
160 VA
Puterea specifică a becului de halogen
50 W
Clasa de protecţie
Class II, IP 20
Tipul de aparat
Tip B
Greutate
- cu suport pentru masă
3.4 kg
- cu suport pentru podea
7.8 kg
Temperatura mediului
- Funcţionare
+10°C până la +40°C
- Depozitare
-30°C până la +45°C
Lungimea de undă
480-3400 nm
Gradul de polarizare
>95% (590-1550 nm)
Densitatea de putere specifică
av. 40 mW/cm2
Energie luminoasă pe minut
av. 2.4 J/cm2
Etichetare CE
Toate aparatele de Terapie cu Lumină BIOPTRON sunt fabricate în Elveţia de BIOPTRON AG.Aparatul de Terapie cu LuminăBIOPTRON Compact III este creat pentru a fi folosit acasă, în spitale şi în centre terapeutice.


””””Aparatul este uşor de folosit de oricine, iar pentru a fi cât mai confortabil, este prevăzut cu un timer care emite un semnal la fiecare două minute.
””””Aparatul este ambalat într-o cutie de plastic uşor de manevrat şi de depozitat acasă sau pentru călătorii.
””””Diametrul filtrului pentru BIOPTRON Compact III este de aprox. 4 cm.

INFORMAŢII TEHNICE

Aproximarea diametrului filtrului
4 cm
Alimentarea la reţea
100-230 V~, 50/60 Hz
Consumul de energie
56 VA
Puterea specifică becului de halogen
20 W
Clasa de protecţie
Class II, IP 20
Tipul de aparat
Tip BF
Greutate (fără trepied)
0,5 kg
Temperatură ambientală
- Funcţionare
+10°C până la +40°C
- Depozitare
-30°C până la +45°C
Lungimea de undă
480 – 3400 nm
Gradul de polarizare
>95% (590 – 1550 nm)
Densitatea de putere specifică
av. 40 mW/cm2
Energie luminoasă per minut
av. 2.4 J/cm2
Etichetră CEDoua clipuri care surprind mai multe situatii in care este folosit Bioptronul:
Aparatul medical BIOPTRON 2 este proiectat pentru a fi folosit în clinici, cabinete medicale şi saloane de înfrumuseţare.
Pentru ca aplicarea terapiei sa fie cat mai exacta, aparatul este disponibil cu mai multe suporturi (profesional, in forma de Y). Pozitionarea cu usurinta permite un tratament comod atat pentru pacient cat si pentru medicul care il foloseste.
Pe panoul de control este afisata durata fiecarei sedinte de tratament pana la 95 de minute.
Diametrul filtrului (aprox 15 cm) permite tratarea unor suprafete mai mari, economisind, astfe, timp. Bioptron 2 garanteaza cel mai mare confort in orice aplicatie si, ca toate celelalte aparate BIOPTRON pentru Terapie cu Lumina este usor de folosit

INFORMAŢII TEHNICE

Aproximarea diametrului filtrului
15 cm
Alimentarea la reţea
100-240 V~, 50/60 Hz
Consumul de energie
1.4 – 1.0 VA
Siguranţă
T2A/250 V
Puterea specifică becului de halogen
90 W
Clasa de protecţie
Class I , IP 20
Greutate (fără trepied)
4,3 kg
Temperatură ambientală
- Funcţionare
+10°C până la +40°C
- Depozitare
-30°C până la +45°C
Lungimea de undă
480 – 3400 nm
Gradul de polarizare
>95% (590 – 1550 nm)
Densitatea de putere specifică
av. 40 mW/cm2
Energie luminoasă per minut
av. 2.4 J/cm2
Etichetră CE
Produsele Zepter sunt fabricate în 7 fabrici Zepter din Germania, Italia şi Elveţia, utilizând cele mai noi tehnologii pentru producerea articolelor de o calitate excepţională.

Dintre produsele comercializate sub brand- ul Medical amintim:

- Aparatul BIOPTRON - Sistem de Terapie cu Lumină - Aprobat ca aparat medical de uz casnic. Sistemul de Terapie cu Lumină BIOPTRON este un aparat medical de terapie cu lumină, cu un dispozitiv optic specific de emitere a luminii care este similară cu partea spectrului electromagnetic produsă de soare, dar fără să conţină radiaţii UV!

Ameliorează şi tratează peste 60 de afecţiuni fără durere, doar câteva minute pe zi, fără asistenţă medicală !

- Purificator de aer Therapy Air® - Distruge bacteriile, mucegaiul şi virusurile în aerul de interior (120 m2); Neutralizează mirosurile neplăcute; Aduce alinare persoanelor suferinde de alergii şi astm! Conţine gel parfumat!

- Tensiometre pentru braţ, Tensiometre pentru încheietura mâinii, Termometre digitale cu vârf flexibil, Termometre cu infraroşii pentru frunte, Inhalator cu compresor, Aparate de masaj, Electro- acupunctor etc.

- Produse cosmetice: Epilatoare, uscatoare de păr, Truse manichiură etc.

Posibilitati de achizitionare pentru acasa, in rate fara dobanda!

Pentru detalii suplimentare şi obţinerea unei invitaţii de 3 şedinţe gratuite cu aparatul BIOPTRON, va rog sa ma cNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu